2017 yılı için dünyanın en güvenli havayolları

Hava yolları değerlendirme sitesi olan Airline Ratings site, çeşitli kriterlere göre belirlediği Dünyanın en güvenilir hava yolları şirketlerini açıkladı.

Listede THY (Türk Hava Yolları) esamesi bile okunmazken, en güvenilir hava yolu şirketi ise Qantas seçildi. Qantas şirketinin özellikle yolcu hakları ve yolcu sorunlarını hemen çözmesi çok büyük bir artı olarak gösterilirken ilk 20 sıralamada ki diğer şirketler ise şöyle sıralandı ; Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon Airways, British Airways, Cathay Pacific Airways, Delta Air Lines, Etihad Airways, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Swiss, United Airlines, Virgin Atlantic ve Virgin Australia.

Site ayrıca düşük maliyeti olduğu halde çok güvenilir olan hava yollarına ise şöyle bir sıralama getirdi ; Aer Lingus, Flybe, HK Express, Jetblue, Jetstar Australia, Jetstar Asia, Thomas Cook, Virgin America, Vueling ve Westjet.

Sitenin değerlendirmesini yaptığı 425 hava yolu şirketi içinde yedi yıldızlı güvenlik sıralamasına sahip çok az şirket bulunduğunu dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz