Nijer Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve Nasıl Alınır? sorusuna ayrıntılı cevap vermek için bu yazıyı kaleme aldık. Umarım bu yazı ışığında merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulursunuz.

Batı Afrika ülkesi olan Nijer’e gitmek için Türk Vatandaşlarından vize istenmektedir. Diplomatik Pasaport (Siyah Pasaport) sahibi dışındaki diğer pasaport sahipleri buraya gitmek için vize almak zorundadır. Şimdi vize almak için gerekli aşamaları başlıklar halinde size sunmak istiyorum. Şöyle ki;

1- Nijer Vizesi İçin Gerekli Belgeler

  1. Vize başvuru formu
  2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 9 ay geçerli)
  3. 2 adet biyometrik fotoğraf
  4. Vize talep dilekçesi
  5. Kimlik fotokopisi
  6. Uçak bileti rezervasyonu
  7. Otel rezervasyonu
  8. Güncel davetiye
  9. Banka hesap cüzdanı fotokopisi

2- Nijer’in Türkiye’deki Elçilik ve Konsolosluk Adresleri

No Ülke Konsolosluğu Adres Tel Numarası
1. Nijerya Ankara Büyükelçiliği Uğur Mumcu Sokağı, No.56, G.O.P., Ankara     Posta Kodu: 06700 +90 (312) 448 1076, +90 (312) 448 1079

3- Nijer Vize Ücreti Ne Kadar?

Nijer Vize Ücreti; vize türü, vize süresi ve döneme göre değişmektedir. Bu nedenle gideceğiniz zamanı göz önünde bulundurup güncel fiyatları kontrol edebilirsiniz. Ortalama olarak 30 günlük Turistik vize ücreti 150 Euro, 90 günlük Turistik vize ücreti ise 220 Euro’dur.

4- Nijer Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Nijer Vizesi ortalama 3-7 iş günü içerisinde hazır hale gelmektedir. Eğer ek evrak istenirse bu süre daha da uzar. İşinizin aksamaması için en az 15 gün öncesinde almanız gerekir.

5- Nijer Vize Başvuru Formu

Nijer Vize Başvuru Formu Fransızca ve Türkçe olup toplam 16 sorudan oluşmaktadır. Bu formu eksiksiz ve hatasız bir şekilde doldurun. Bu forma ulaşmak için linki tıklamanız yeterlidir. << Nijer Vize Başvuru Formu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here