2018 Yili icin en iyi seyahat kameralari
2018 Yili icin en iyi seyahat kameralari

Yeni yılın ilk ayında sizler için, önümüzdeki dönemde yapacağınız seyahatler öncesi bazı kamera tavsiyelerinde bulunmak istiyoruz. Böylece seyahatlerinizde daha güzel fotoğraflar çekebileceksiniz.

Seyahatinizden evinize dönüşte yanınızda getirebileceğiniz en iyi hediyelik eşya hiç kuşkusuz fotoğraflarınızdır. Eski bir söylemle, söz uçar yazı kalır, fotoğraf kalır. 🙂 İleri ki hayatınızda eski resimlerinize dönüp bakmak size büyük bir keyif verebilir. Hele birde fotoğraflarınızın çekim kalitesi, çözünürlüğü ve kalitesi iyiyse tadından yenmez. Sizi alıp eskiye götürür.

Hele özellikle tatiliniz için fotoğraflara odaklanan biri iseniz, o zaman en iyi seyahat kamerasını almanız gerekecek.Sizler için hazırladığımız kamera listesinde en pahalısını değilde en iyi fotoğrafı çeken ve sizi en az zahmete sokacak kamera ve fotoğraf makinelerini seçmeye çalıştık. İster yeni fotoğraf çekmeye başlayan biri olun, ister orta veya profesyonel olun doğru seçim yapmanıza yardımcı olmak istiyoruz. Bu listedeki her kamera pek çok profesyonel web sitesi tarafından bizzat test edilmiştir.

Seyahat İçin En İyi Kamerayı Seçmek

Ne seviyede olursanız olun, satın almaya ihtiyaç duyacağınız kitin ilk parçası kameradır. Bu, akıllı telefondan, küçük bir otomobil kadar pahalı olabilecek en üst seviyedeki DSLR’ye kadar değişebilir.

Bir kamera mağazasına hızlıca uğrarsanız, kendinizi seçimlerin içinde boğulmuş hissedebilirsiniz. Peki seyahat etmek için en iyi fotoğraf makinesi nedir ve nereden başlamalıyım?

İşte en iyi seyahat kameraları için listemiz:

  1. iPhone 7+
  2. GoPro Hero6
  3. Canon SX730HS
  4. Sony RX100V
  5. Canon G7X Mark II
  6. Sony A6300
  7. Sony A7ii
  8. DJI Mavic Pro
  9. Insta360 Nano

Fotoğraf Kaynak: Pixabay

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz