Batum Dolphinarium

Dolphinarium, Batum’a gelen yabancı ziyaretçilerin en sık uğradığı ancak Türk vatandaşlarının çok seyrek gelip izlediği Yunus gösterilerinden oluşmaktadır.

Batum Dolphinarium Nasıl Gidilir
Batum Dolphinarium Nasıl Gidilir

Dolphinarium, Yunusların gösteri yaptığı bir alandır. Batum’a geldiğinizde kesinlikle gelmeniz gereken yerlerin başında gelmektedir. Yunus balıklarının muhteşem, yaratıcı ve göz kamaştırıcı danslarını izlemek isterseniz, bu tarz aktivitelere ilgi duyarsanız mutlaka gitmelisiniz. Haftanın sadece 4 günü gösteriler var ve gündüz ve gece olarak ayrılmış durumdadır. Yunus gösterisi yaklaşık olarak yarı saat civarında sürmektedir. Gündüz genelde 14:00-17:00 arası giriş tarifesi 12 Lari, akşam saat akşam saat 21:00’da ise İngilizce olarak 15 Lari giriş ücreti bulunmaktadır. Yunuslarla yüzmek isterseniz daha fazla ödemeniz gerekiyor.

Batum Dolphinarium Nerede
Batum Dolphinarium Nerede

Gösteri alanı kapalı olduğu için yağmurlu günlerde bile gitseniz herhangi bir sıkıntı yaşamadan koltuğunuza oturup izleyebilirsiniz. Yunus balığı gösterilerini genellikle ailelerin, çocuklu ailelerin tercih ettiğini söylemek istiyorum. Tek olumsuz tarafı ise gösterinin Gürcüce seslendirilmesidir. Fakat Yunus balıkları sizi o kadar çok etkileyecektir ki, seslendirme umurunuzda olmayabilir.

Adres: Rustaveli 51İnternet Sitesi

Batum Dolphinarium
Batum Dolphinarium

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz