Florya Menekşe Plajı Nerede, Nasıl Gidilir ve Giriş Ücreti
Florya Menekşe Plajı Nerede, Nasıl Gidilir ve Giriş Ücreti

İstanbullular için serin bir tatil köşesi olan Florya Menekşe Plajı, 620 metre sahil uzunluğa sahiptir. Oldukça büyük bir alanı kapsayan Florya Menekşe Plajı, 200 adet şezlong, 200 adet şemsiye, 2 adet cankurtaran mobosu, 3 adet cankurtaran kulesi, 10 cankurtaran personeli, 1 kurtarma botu, 1 ambulans, 12 adet tuvalet, 8 adet soyunma kabini, 5 adet duş, 1 adet güvenlik kabini, 1 adet büfe ve 300 araçlık otoparkı bulunuyor.

Küçükçekmece Gölü’nün hemen yanında yer alan Florya Menekşe Plajı, mutlaka gezilip görülmesi gereken bir yerdir. Burada sevdiklerinizle birlikte deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarabilirsiniz. Yaz aylarında oldukça kalabalık ve hareketli olmaktadır. Buraya sevdiklerinizle birlikte gelip harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz.

Florya Menekşe Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?

Florya Menekşe Plajı, İstanbul’un Bakırköy ilçesine bağlı Florya semtinde bulunur. Diğer bir deyişle Küçükçekmece Gölü Yanında bulunur. Buraya ulaşım sağlamak için Bakırköy Florya otobüslerine yada Yenibosna dan kalkan dolmuşları kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz. Ya da Metrobüs ile Florya durağından inip burada minibüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz.

 Florya Menekşe Plajı Giriş Ücreti

Florya Menekşe Plajı bir halk plajıdır. Bu nedenle ücretsizdir. Bu nedenle buraya ücretsiz bir şekilde giriş yapıp deniz, kum ve güneşin keyfini yaşayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz