Singapore Flyer
Singapore Flyer

1893 yılında Amerika Birleşik Devletlerinin Chicago kentinde yapılan World fuarının ardından Dünyada pek çok şehir, turistlerin bu tür organizasyonları çok sevdiğini fark etti.

Büyük organizasyonlar, büyük tekerlekler, kocaman olanlara turistleri hayli yoğun ilgi gösterdikleri fark edildi. 2000 yılında bu tür bir organizasyon Londra kentinde London Eye yapılarak gösterildi. Dünyanın en uzun tekeridir. Tüm bu gelişmelerin ardından Singapur daha fazla beklemedi ve Singapur Flyer’ı yaptı.

2008 yılında açıldığında beri, Marina koyunda şehrin görüntüsünü izleyebilmek için ziyaretçilere 360 derece panaromik bir görüntü sunuyor. Singapuru sanki ayaklarınızın altındaymış gibi görmek için mükemmel bir gözlem yeridir.

Singapur Flyer Promenade istasyonundan sadece 5 dakikalık bir yürüyüş mesafesindedir. Biletinizi internetten alabilirsiniz. Böylece daha ucuza bilet almış olacaksınız. Ayrıca kalabalıkta bilet kuyruğu beklememiş olacaksınız. Singapur Flyer etrafında restoranlar ve sizi meşgul edecek mekanlar bulunmaktadır. Standart giriş bileti 23 dolardır. Fakat isterseniz yemek gibi ekstra paketlerin olduğu biletleri de tercih edebilirsiniz. Girişler sabah 08:00’da başlar ve her uçuş yaklaşık olarak yarım saat kadar sürmektedir. Singapur Flyer ile bineceğiniz uçuşları çok seveceğinizden emin olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz