Cunda Otelleri ve Cunda Otel Fiyatları

Cunda Otelleri ve Cunda Otel Fiyatları hakkında ayrıntılı bir yazı kaleme aldık. Umarım beğenirsiniz. Sorularınız veya eklemek istediğiniz bir şey olursa yorum kısımda bizimle paylaşabilirsiniz.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı olan Cunda Adası Ege Denizi üzerinde bulunmaktadır. Cunda Adası masmavi denizi, altın sarısı kumsalı ve etrafında yer alan küçücük adaları ile muhteşem bir güzellik oluşturmaktadır. Buraya her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turist akın etmektedir. Buraya gelen turistler konaklama konusunda hiç bir sıkıntı çekmezler. Burada konaklamak için çok sayıda farklı alternatifler bulunur. Herkesin bütçesine göre konaklayacağı bir yer mutlaka vardır. Fakat size tavsiyem buraya gelmeden önce İnternet üzerinde rezervasyon yaptırın. Bu şekilde hem daha uygun fiyatta getirirsiniz. Hem de işinizi şansa bırakmamış olursunuz. Şimdi Cunda adasında bulunan bazı otelleri size tavsiye edeceğiz. Bunların içinde ilk beş tanesi lüks kategorinden son beş tanesi ise daha uygun fiyatta olan otellerdir. İşte o liste…

Cunda Otelleri ve Cunda Otel Fiyatları

1-Cunda Rooms Butik Otel: Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasında bulunur. Denize 100 m mesafede bulunan otelde harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik 2000-2200 tl arasında bir ücret ödemeniz gerekir.

2-Fikret Bey Konağı: Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasında bulunur. Rum mimarisinin izlerini taşıyan bu konakta sevdiklerinizle birlikte harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Denize 100 metre uzaklıkta bulunur. Birbirinden güzel 11 odası bulunur.  Burada konaklamak için gecelik 530-750 TL arasında bir ücret ödemeniz gerekir.

3-Mola Cunda Otel: Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasında bulunur. 2014 yıllında yeni imajıyla hizmete giren otel, bünyesinde spa merkezi ve harika hizmetler bulunur. Burada konaklamak için gecelik 520-700 TL arasında bir ücret ödemeniz gerekir.

4-Cunda Fora Otel: Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasında bulunur. Birbirinden şık ve konforlu 18 odasıyla misafirlerini ağırlamaktadır. Burada konaklamak için gecelik 470-650 TL arasında bir ücret ödemeniz gerekir.

5-Ziya Bey Konağı: Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasında bulunur. 19 otantik odası bulunur. Harika manzarası yer alır. Burada konaklamak için gecelik 450-600 TL arasında bir ücret ödemeniz gerekir.

Şimdi ise daha uygun fiyatta bulunan otel önerilerimize bakalım.

1-Setenay Butik Otel: Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasında bulunur. 12 odalı bir tesis olup denize oldukça yakındır.   Burada konaklamak için gecelik 190-250 TL ücret ödemeniz gerekir.

2-Cunda Poyraz Otel: Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasında bulunur.  Otel, 9 odalı ve 2 katlıdır. Deniz manzaralı bu odalarda harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik 195-300 TL ücret ödemeniz gerekir.

3-Cunda Basel Hotel: Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasında bulunur. 3 yıldızlı bu otelde 28 oda bulunur. Denize oldukça yakın bir konumda yer alır.  Burada konaklamak için gecelik 240-350 TL ücret ödemeniz gerekir.

4-Harakop Butik Otel: Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasında bulunur. Denize oldukça yakın bir konumda bulunur. Burada konaklamak için gecelik 250-370 TL ücret ödemeniz gerekir.

5-Beyaz Balina: Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasında bulunur. Denize sıfır bir tesis olup bünyesinde birçok hizmet bulunur.  Burada konaklamak için gecelik 250-400 TL ücret ödemeniz gerekir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz