Okurcalar Otelleri ve Okurcalar Otel Fiyatları
Okurcalar Otelleri ve Okurcalar Otel Fiyatları

Okurcalar Otelleri ve Okurcalar Otel Fiyatları ile ilgili edindiğimiz izlenimler ışığında size ayrıntılı bilgi sunacağız. Umarım bu yazı sayesinde merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulursunuz.

Okurcalar, Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı bir semttir. Burada birçok doğal güzellik alanı bulunur. Bu nedenle yıl boyunca çok sayıda yerli ve yabancı turist buraya gelmektedir. Buraya gelen ziyaretçiler konaklama açısında pek sıkıntı yaşamazlar. Çünkü Okurcalar semtinin her köşesinde bir konaklama yeri bulunmaktadır. Şimdi burada yer alan bazı konaklama yerlerini size tavsiye etmek istiyorum. Şöyle ki;

Okurcalar Otelleri ve Okurcalar Otel Fiyatları

1-Delphin Botanik Platinum: Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Okurcalar beldesinde yer alan Delphin Botanik Platinum, 2014 yıllında hizmette açılmıştır. Oldukça şık ve konforlu bir otel olup bünyesinde çok sayıda hizmet olanağı bulunmaktadır. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 1400-1600 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

2-Delphin De Luxe Resort Okurcalar: Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Okurcalar beldesinde yer alan Delphin De Luxe Resort Okurcalar, 416 odalı ve 6 katlıdır. Otel bünyesinde birçok hizmet olanağı bulunmaktadır. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 1300-1500 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

3-Leodikya Resort Okurcalar: Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Okurcalar beldesinde bulunur. Tesis bünyesinde çok sayıda farklı hizmet bulunur. Tatil ve eğlence adına aradığınız herşey burada mevcuttur. 5 yıldızlı şık ve konforlu bu tesiste konaklamak için gecelik 1000-2000 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

4-Arycanda De Luxe Resort Alanya: Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Okurcalar beldesinde bulunur. Tesis bünyesinde Bahçe, Yüzme Havuzu, Fitness olanakları, Gece Kulüpleri, Çocuk Parkı gibi hem eğlence hem de tatil olanakları bulunur. 5 yıldızlı şık ve konforlu bu otelde kalmak için gecelik otel fiyatı 910-1250 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

5-Q Premium Resort Hotel: Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Okurcalar beldesinde yer alan Q Premium Resort Hotel, konuklarına birçok hizmet olanağı bulunmaktadır. Otel bünyesinde  sauna, masaj olanakları ve Türk hamamına sahip bir SPA merkezi, 2 açık yüzme havuzu ve 2 su kaydırağı bulunur. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 800-1100 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

Bunlar dışında Azak Pansiyon ve Emir Otel gibi ucuz konaklama yerleri de bulunur. Buraya 100-200 tl arasında ücret ödeyerek konaklayabiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz