Hip-Notics Kablolu Kayak Nerede, Nasıl Gidilir?
Hip-Notics Kablolu Kayak Nerede, Nasıl Gidilir?

Akdeniz Bölgemizin tatil cennetinde bulunan Hip-Notics Kablolu Kayak parkı ile ilgili gözlem ve izlenimlerimizi aktaracağız. Bunun yanında bu park tam olarak nerede, Nasıl gidilir? sorularına cevap bulacağız.

Hip-Notics Kablolu Kayak Parkı, Akdeniz’in turizm merkezi Antalya’da bulunur. Burası tam bir spor cennetidir. Burada wakeboard ve su kayağı yapmak için 3 harika yapay göl bulunur. Bu göller üzerinde eğitim alıp kendinizi geliştirebilirsiniz.

Wakeboard ve su kayağı yapmak oldukça eğlenceli bir spordur. Bunun yanında biraz da zordur. İlk zamanlarda çokça zorlanacaksınız. Fakat daha sonra bırakmak istemeyeceksiniz. İşte bu tesiste özel hocalar sayesinde çok rahat bir şekilde öğrenip sevdiklerinizle birlikte harika vakit yaşayabilirsiniz.

Konaklama işini de tesiste yapabilirsiniz. Bu şekilde akşama kadar doyasıya eğlenebilirsiniz. Fiyatlarda bu şekilde daha da ekonomik olmaktadır. Fakat ben başka otelde kalıyorum. Gelip burada bu sporu öğrenmek ve eğlenmek isterim derseniz gelebilirsiniz tabi. Burada günübirlik fiyat ödeyip sevdiklerinizle harika bir gün geçirebilirsiniz.

Hip-Notics Kablolu Kayak Nerede, Nasıl Gidilir?

Hip-Notics Kablolu Kayak, Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Çakış Köyü Burunucu Mevki üzerinde bulunur. Buraya ulaşmak için şahsi aracınızla tabelaları takip ederek ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel aracınız yoksa Hipnotics Cable Park’ın özel aracı size havaalanından alıp tekrar buraya bırakıyor. Daha fazla bilgi, fiyatlar vs için Hip-Notics’in web sitesine ya da Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz