gezilecekyerlercom
gezilecekyerlercom

Hamburg Gece Hayatı, Geceleri ve Eğlence Hayatı denilince akla şüphesiz ilk yer St. Pauli bölgesi gelir. Burada çok sayıda Bar,Disco ve Klüp bulunur. Bu mekanlarda eğlence sabaha kadar hiç hız kesmeden devam eder.

Almanya’nın Denizci Şehri Hamburg kenti Berlin’den sonra ülkenin en büyük şehridir. Aynı zamanda Avrupa’nın da en büyük 6. büyük metropol şehridir. Şehir siyasi , ekonomi, kültürel ve turizm yönünde önemli bir kenttir.

Hamburg kenti birçok şeyi ile bilinir. Fakat bizim de konumuz olan gece hayatı ile daha çok ön plana çıkar. Kentin Schanze ve St. Pauli bölgeleri adeta gece hayatı için inşa edilmiş yerlerdir. Burada çok sayıda gece mekanı bulunur.

Bunun dışında sanat galerileri, Opera ve sokak çalgıcıları da bolca bulunur. Reeperbahn çevresi ise Red Light District’e sahiptir. Burada birçok strip barlar, sex shop’lar ve genelevi bulunur.

Şimdi Almanya’nın en hareketli gece hayatın yaşandığı şehir olan Hamburg kentinde bulunan gece mekanlarına bakalım. Bu mekanlarda ilginç bir anınız olursa yorum kısmında bizimle paylaşın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz