Aqua Vega Akvaryum Nerede, Nasıl Gidilir, Giriş Ücreti, Ziyaret Saatleri

Aqua Vega akvaryum Ankara’nın Mamak ilçesinde Doğukent Bulvarı üzerinde yer alan Nata Vega Outlet içerisinde bir yer almaktadır. Aqua Vega akvaryum Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın ise ikinci en büyük tünel akvaryumu olma özelliğine sahiptir. 5000 metrekarelik alan üzerine kurulan Aqua Vega akvaryum 21 bölümden oluşmaktadır.

Akvaryum içinde tatlı su ve deniz suyu canları dışında otuza yakın sürüngen ve Çankırı ilinde bulunan tuz mağaralarından esinlenerek oluşturulan tuz mağarası da bulunmaktadır. İki katlı olan Aqua Vega akvaryumun ilk katında adrenalin dünyası, cafe, Tuz Mağarası, dalış okulu, pet shop, akvaryumlar, fotoğraf çekim alanları, akvaryum restaurant ve deniz kabukları müzesi yer almaktadır. Akvaryumun ikinci katında ise tünel akvaryum, Aqua Cafe, amfi alanı, dokunma havuzu bulunmaktadır.             İçinde binlerce canlı türü bulunan Aqua Vega akvaryum farklı yapısı ile görülmesi gereken yerlerdendir.

Aqua Vega Akvaryum Nerede

Aqua Vega akvaryum Ankara ili Mamak ilçesinde Doğukent Bulvarı’nda yer alan Nata Vega Outlet içinde yer almaktadır.

Aqua Vega Akvaryum Nasıl Gidilir

Aqua Vega akvaryuma ulaşmak için Kızılay bölgesinden 339 ve 340 numaralı otobüslere bindikten sonra Metro Gross Market yanında inip kısa bir süre yürüdükten sonra ulaşabilirsiniz.

Aqua Vega Akvaryum Ziyaret Saatleri

Aqua Vega akvaryum hafta içi 10 00 ile 20 00, hafta sonu 11 00 ile 21 00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

Aqua Vega Akvaryum Giriş Ücreti

Aqua Vega akvaryum girişinde yetişkinlerden 15 TL, öğrencilerden 10 TL ücret alınmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz