Uniq İstanbul Eğlence ve Gösteri Merkezi Nerede, Nasıl Gidilir?
Uniq İstanbul Eğlence ve Gösteri Merkezi Nerede, Nasıl Gidilir?

İstanbul ili, Sarıyer ilçe sınırında yer alan Uniq İstanbul Eğlence ve Gösteri Merkezi, mutlaka gezilip görülmesi gereken muazzam bir kültür merkezidir.

Bu kültür merkezinde konser, tiyatro, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme gibi çok sayıda aktivite yapılmaktadır. Kültür merkezi bulunduğu konum harika. Maslak’ın kalbin yeşil bir ortamda konuklarına hizmet vermektedir. Buraya sevdiklerinizle birlikte gelip her türden aktiviteye katılabilirsiniz. Güzel bir gün yaşamak için neden buraya gelmeyesiniz.

Uniq İstanbul Eğlence ve Gösteri Merkezi Nerede, Nasıl Gidilir?

Uniq İstanbul Eğlence ve Gösteri Merkezi, İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Maslak semtinde bulunur. Buraya ulaşmak için farklı seçenekler bulunmaktadır. İşte o seçenekler;

  1. M2 Yenikapı – Hacıosman hattına binip İTÜ Ayazağa Durağı’nda inip burada geçen servislerle ulaşım sağlayabilirsiniz. Kültür merkezi durağa yaklaşık 1 km uzaklıkta bulunur. İsterseniz durakta 10 dakika yürüyerek de ulaşım sağlayabilirsiniz.
  2. Beşiktaş-Ayazağa minibüsleri ve tüm Ayazağa Minübüslerini kullanarak buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.
  3. Aşağıdaki otobüs hatlarından birine binip Tuğla Fabrikası Durağı’nda inip buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.
  • 41AT AYAZAĞAKÖYÜ – DAVUTPAŞA YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
  • 41C AYAZAĞAKÖYÜ – SARIYER
  • 41E AYAZAĞAKÖYÜ – KABATAŞ
  • 41M AYAZAĞAKÖYÜ – MECİDİYEKÖY
  • 48L GÖKTÜRK KÖYÜ – 4. LEVENT
Uniq İstanbul Eğlence ve Gösteri Merkezi Çalışma Saatleri

Uniq İstanbul Eğlence ve Gösteri Merkezi, Haftaiçi 07:00-24:00, hafta Sonu ise 08:00-01:00 saatleri arasında açıktır. Bu kültür merkezi hakkında daha fazla merak ettiğiniz şeyler için 0850 850 8647 numaralı telefonu arayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz