Kargıcak Koyu-Dalyan-Ortaca-Muğla
Kargıcak Koyu-Dalyan-Ortaca-Muğla

Ortaca-Dalaman kıyı şeridinde yer alan Kargıcak Koyu, bakir doğası ve muazzam manzarasıyla mutlaka gezilip görülmesi gereken harika bir alandır.

Yeryüzü cennetlerinden biri olan Kargıcak Koyu, çok kişi tarafından pek bilinmemektedir. Burası, gerek doğası gerek manzarası ve gerekse plajları ile ziyaretçilerini büyülemektedir. Buraya sevdiklerinizle birlikte gelip harika bir gün yaşayabilirsiniz. Buraya gelipte ne yapacağım diyorsanız sizin için bir liste hazırladık. Buraya yolunuz düşerse bunları yapmadan geri dönmeyiniz. İşte Kargıcak Koyunda yapılması gerekenler;

  1. Muazzam manzarasına karşı harika fotoğraf kareleri yakalayabilirsiniz.
  2. Kamp kurup doğa içinde keyif yapabilirsiniz.
  3. Plajlarında deniz, kum ve güneşin keyfini yaşayabilirsiniz.
  4. Burada doğa yürüyüşü yapıp huzur bulabilirsiniz.
  5. Kargıcak Koyu tepesinde oturup muazzam manzarayı seyredebilirsiniz.
  6. Burada bulunan balıkçılardan balık alıp mangal üzerinde pişip yiyebilirsiniz.
  7. Burada market vb. yerler bulunmuyor. Bu nedenle bütün eşyları kendinizle birlikte getirip sevdiklerinizle birlikte harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz.
  8. Buraya ulaşım sıkıntılı olup giderken dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Kargıcak Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Kargıcak Koyu, Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan semtinde bulunur. Koyun sağ tarafında İz Tuzu Plajı ve sol tarafta ise Aşı Koyu bulunur. Buraya karayolu veya deniz yolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Buraya kara yolu ile ulaşım sağlamak için özel aracınızla İztuzu plajına varmadan 1 km öncesinden sola doğru sapıp burada tabelalar yardımıyla varabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz