Bolu Otelleri ve Bolu Otel Fiyatları

Bolu Otelleri ve Bolu Otel Fiyatları hakkında uzun bir yazı kaleme aldık. Umarım bu yazımızı beğenirsiniz. Sorularınız veya eklemek istediğiniz bir şey olursa yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bolu Otelleri

Bolu 299.896 toplam nüfusu ile ülkemizin Karadeniz Bölgesinde bulunan harika bir şehirdir. Dört mevsim boyunca buraya çok sayıda ziyaretçi uğrar. Buraya gelen ziyaretçiler konaklamak konusunda hiçbir sıkıntı çekmezler.

Çünkü konaklama konusunda çok sayıda farklı alternatifler bulunur. Fakat size tavsiyem buraya gelmeden önce İnternet üzerinde rezervasyon yaptırın. Bu şekilde hem daha uygun fiyatta getirirsiniz. Hem de işinizi şansa bırakmamış olursunuz.

Göz at ;

  1. Bolu Gezilecek Yerler
  2. Bolu’da Gezilecek 10 Yer
  3. Bolu Gece Hayatı
  4. Bolu Nerede, Hangi Bölgede ve Nüfusu
  5. Bolu Otelleri ve Bolu Otel Fiyatları
  6. Abant Otelleri ve Abant Otel Fiyatları
  7. Sülüklü Göl Nerede, Nasıl Gidilir?
  8. Türkiye’nin En Yaşanılası 10 Şehri
  9. Karadeniz’de Mutlaka Görülmesi Gereken 10 Yer
  10. İlkbahar’da Gezilecek 10 Yer

Şimdi Bolu şehrimizde bulunan bazı otelleri size önereceğiz. Bunların içinde ilk on tanesi lüks kategorinden son beş tanesi ise daha uygun fiyatta olan otellerdir. İşte o liste…

Bolu Otel Fiyatları

1-Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort: Bolu-Kartalkaya Mevkiinde bulunur. Kartalkaya’da kayak pistlerinin hemen yanı başında bulunur. Buraya kışın gelip sevdiklerinizle birlikte harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik 1700-2500 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

2-Grand Kartal Otel: Bolu-Kartalkaya Mevkiinde bulunur. Harika bir manzarası bulunan otelde birçok farklı hizmet verilmektedir. Burada konaklamak için gecelik 1240-2000 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

3-Dorukkaya Ski Mountain Resort: Bolu Kartalkaya’da yer alan Dorukkaya Ski Mountain Resort oteli, Kışın içinizi ısıtacaktır. Burada harika hizmetler verilmektedir. Sevdiklerinizle birlikte buraya gelip harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik 1100-1600 TL arasında ücret ödemek gerekir.

4-Kartal Otel Kartalkaya: Bolu – Kartalkaya’da yer alan Kartal Otel, kış aylarında keyifli kayak yapma olanağı sunuyor. Yıl boyunca burada misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaktadır. Burada konaklamak için gecelik 990-1200 TL arasında ücret ödemek gerekir.

5-Gazelle Resort & Spa: Bolu’nun Karacasu mevkiinde bulunur. Harika manzaralı bir konumda bulunan tesis bünyesinde açık – kapalı yüzme havuzu, donanımlı SPA merkezi ve ferah odalarında konuklarını en iyi şekilde ağırlamaktadır. Burada konaklamak için gecelik 550-1000 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

6-Grand Baysal Otel: Bolu merkezine bağlı Kartalkaya Yolu Üzeri Sarıalan Yaylasında bulunur. Kayak merkezine oldukça yakındır. Burada kış aylarında sevdiklerinizle gelip içinizi ısıtabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik 530-850 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

7-Narven Termal Kasaba: Bolu il merkezine bağlı Demirciler Köyü Mevkinde bulunur. Sağlık projesiyle hizmet açılan bu tesis her yıl çok sayıda kişiye hizmet vermektedir. Buraya sevdiklerinizle gelip harika sularında şifa bulabilirsiniz. Ayrıca tesis bünyesinde çok sayıda farklı hizmet bulunur. Burada konaklamak için gecelik 520-750 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

8-Abant Palace Oteli: Abant Gölü kıyısında bulunan otelin harika bir manzarası bulunur. 5 Yıldızlı olan bu otelin bünyesinde  kapalı yüzme havuzu, tenis kortları ve Türk hamamı içeren harika bir SPA merkezi bulunur. Burada konaklamak için gecelik 480-750 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

9-Büyük Abant Oteli: Abant Gölü kıyısında bulunan otelin harika göl manzarası bulunmaktadır. Otel bünyesinde birçok farklı hizmet verilmektedir. 5 Yıldızlı olan bu otelde konaklamak için gecelik 450-800 tl arasında ücret ödemeniz gerekir.

10-Özcan Dağ Evi & Alabalık: Bolu Kartalkaya’ya bağlı Sarıalan noktasında bulunur. Burada misafirlerini en iyi hizmetlerle ağırlamaktadır. Burada konaklamak için gecelik 200-450 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

Şimdi ise daha uygun fiyatta bulunan otel önerilerimize bakalım.

1-Yarışkaşı Konağı: Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Kaygana Mahallesi Bolu Caddesi üzerinde bulunur. Tarihi konak 15 odasıyla konuklarına harika hizmet sunmaktadır. Burada konaklamak için gecelik 130-150 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

2-Matışlar Konağı: Bolu il merkezine bağlı Tabaklar Mahallesi, Şenel Sokakta bulunur. 1921 yıllında inşa edilen bu konak yıllarca farklı amaçlar için kullanıldı. Günümüzde otel olarak kullanmaktadır. Burada konaklamak için gecelik 150-200 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

3-Kayı Apart: Bolu Karacasu’da bulunur. Konuklarına 18 odalı dağ manzaralı bu apart dairede gönlünüzce konaklayabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik 150-250 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

4-Bolu Sefa Green Otel: Bolu’nun Karacasu mevkiinde bulunur. Dört mevsim boyunca konuklarına harika manzara eşliğinde hizmet sunmaktadır. Ağaçlarla çevrili bu otelde konaklamak için gecelik 150-300 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

5-Bolu Otel: Bolu il merkezine bağlı Kuruçay Mahallesi, Güldeste Sok. No: 7’de bulunur. Bulunduğu konum itibariyle her zaman sıkça tercih edilmektedir. Burada konaklamak için gecelik 150-350 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz