Mecidiyeköy Nerede, Nasıl Gidilir?
Mecidiyeköy Nerede, Nasıl Gidilir?

İstanbul’un önemli semtlerinden biri olan Mecidiyeköy ile ilgili izlenim ve gözlemlerimizi aktarmaya çalışacağız. Bunun dışında Mecidiyeköy semti tam olarak Nerede, Nasıl Gidilir? sorularına cevap bulacağız.

Mecidiyeköy, İstanbul’un Şişli ilçesine bağlı tarihi bir semtidir. Burada gezilip görülecek birçok yer bulunmaktadır. Bu nedenle yıl boyunca buraya çok sayıda kişi ziyaret eder.

Mecidiyeköy Gezi Rehberi

Şişli’nin en büyük semti olan Mecidiyeköy, iş ve finans merkezidir. Burada çok sayıda iş merkezi, AVM, villa ve lüks oteller bulunur. Buraya yolunuz düşerse mutlaka Büyükdere Caddesi, Mecidiyeköy Likör Ve Kanyak Fabrikası ve Trump Towers gibi yapıları mutlaka ziyaret edin.

Mecidiyeköy Nerede, Nasıl Gidilir?

Mecidiyeköy, İstanbul’un Şişli ilçesine bağlı bir semttir. Buraya ulaşmak için birçok farklı seçenek bulunur. Levent’den dolmuş ve otobüslerle veya Taksim ve Maslak’tan metro hatlarıyla buraya ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca Mecidiyeköy’den Beşiktaş’a gitmek için birçok farklı seçenek bulunmaktadır. Fakat bana sorarsınız buraya gitmek en kolay yolu İETT Otobüsleri kullanmaktadır. Mecidiyeköy’den 30A ve 30M otobüs hatları ile çok rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Ya da Metro ile Taksim’e gelin. Burada sarı dolmuşlarla Beşiktaş’a ulaşabilirsiniz. Ya da şahsi aracınızla navigasyon aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Göz at;

  1. Mecidiyeköy Otelleri ve Mecidiyeköy Otel Fiyatları
  2. Şişli Gezi Rehberi
  3. Şişli Otelleri ve Şişli Otel Fiyatları
  4.  İstanbul Gezi Rehberi
  5. İstanbul’da Gezilecek 30 Yer
  6. İstanbul’da gezilecek 10 Yer
  7. İstanbul Gece Hayatı
  8. İstanbul Otelleri ve İstanbul Otel Fiyatları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz