Jamaika Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve Nasıl Alınır? sorusuna geçmeden önce Jamaika’ya gitmek için vize şartı bulunmakta mıdır? sorusuna cevap bulalım istiyorum. Zaten bu cevap ışığında merak ettiğiniz diğer sorularda cevap bulacaktır. Bunun dışında merak ettiğiniz veya eklemek istediğiniz bir şey olursa yorum kısmında bize iletin.

Orta Amerika ülkesi Jamaika, Vize istemeyen ülkeler grubundadır. Buraya seyahat edecek tüm pasaport sahibi Türk vatandaşları süresi 90 günü aşamayan ziyaretlerde vizeden muaftır. 90 günden fazla ziyaretler için ise vize şartı bulunmaktadır. Bu durumda Jamaika dış temsilcilikleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Jamaika’nın Türkiye’deki Elçilik ve Konsolosluk Adresleri

No Ülke Konsolosluğu Adres Tel Numarası
1. Jamaika İstanbul Fahri Konsolosluğu Cumhuriyet Caddesi, No: 175/A, 34367, Harbiye / İSTANBUL (212) 549 07 00 – 296 46 80

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here