Bahamalar Hakkında Bilgi
Bahamalar Hakkında Bilgi

Bahamalar Karayipler’de bir devlettir. Bu ülke, uzun bir zincir oluşturan 700’den fazla adadan oluşmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri’nin doğusunda ve Küba’nın kuzeyinde, büyük okyanuslardan biri olan Atlantik’te bulunur. Ülke küçük. Tüm Adaların alanını bir araya getirirseniz, İsviçre’nin yaklaşık üçte birini elde edersiniz.

Christopher Columbus 1492 yılında Bahamalar‘a geldi ve Atlantik’in ötesindeki yeni dünyaya ilk kez girdi. O zamanlar Kızılderili olarak adlandırdığı yer burasıydı, çünkü Hindistan’da olduğuna inanıyordu. Columbus Adalarını İspanya için işgal etti. Kısa bir süre sonra Kızılderililer hastalıklardan dolayı öldüler.

Bahamalar Hakkında Bilgi
Bahamalar Hakkında Bilgi

Daha sonra korsanlar Bahama adalarına hükmetti ve gemilere baskın yapmaya başladı. Onları kovmak için İngiltere Bahamalar’ı işgal etti. İngilizler ticaret yapmak için Pamuk yetiştirdiler. Afrika’dan getirilen ve hakları olmayan siyahi insanlar tarlalarda çalıştırıldı.

Ülke 1973’te bağımsız hale geldiğinden beri bir demokratik bir yönetime ve bir parlamentoya sahip. Nüfusun çoğu eski Afrika köle İşçilerinden geliyor. Devlet Başkanı, Britanya kolonisi döneminde olduğu gibi İngiltere Kraliçesi olmaya devam ediyor. Sakinleri İngilizce konuşuyor.

Bahamalar‘da yıl boyunca sıcak. Sonbaharın başlarında, kasırga olarak da adlandırılan şiddetli fırtınalar vardır. Çoğu insan balıkçı olarak para kazanıyor ya da turistlere bir şeyler satıyor. Tatil yapan insanları kastediyoruz. Ancak, orada çok az vergi ödemek zorunda olan birçok banka var, yani Devlete para ödemek zorunda. Ayrıca özel ağaçları kesip onları Ahşaba dönüştürebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz