Guyana Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve Nasıl Alınır? sorularına cevap bulmak amacıyla bu yazıyı kaleme aldık.. Bu yazı ışığında merak ettiğiniz tüm sorular cevap bulacaktır.

Güney Amerika’da yer alan Guyana, Vize isteyen ülkeler grubundadır. Buraya seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport sahibi Türk Vatandaşları vizeye tabi iken diğer pasaport sahibi T.C vatandaşları vizeden muaftır. Vizenizi bizzat gidip Guyana dış temsilciliklerinde almanız gerekir. Şimdi vize için gerekli aşamaları başlıklar halinde size sunmak istiyorum.

1- Guyana Vizesi İçin Gerekli Belgeler

  1. En az 6 aylık geçerliği olan pasaport
  2. 2 adet fotoğraf
  3. Guyana Konsolosluğu Vize Başvuru Formu
  4. Guyana Konsolosluğu Vize Talep Dilekçesi
  5. Ulaşım ve konaklama rezervasyonu
  6. Vize Ücret dekontu

2- Guyana’nın Türkiye’deki Elçilik ve Konsolosluk Adresleri

No Ülke Konsolosluğu Adres Tel Numarası
1. İstanbul Fahri Konsolosluğu Meydan Sokak, Veko Giz Plaza, Kat: 2 34398 Maslak, İstanbul 0212 290 29 50

3- Guyana Vize Ücreti Ne Kadar?

Guyana Vize Ücreti; Vize türü, seyahat süresi ve döneme göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle gideceğiniz zaman ve vize türüne göre güncel fiyat tablosunu inceleyebilirsiniz. Örneğin turistik vize için 60 Euro ödedim.

4- Guyana Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Guyana Vizesi ortalama 3-5 iş günü içinde hazırlanır. Fakat iş yoğunluğuna göre bu süre daha da artmaktadır. Size tavsiyem seyahatinizden en az 10-15 gün öncesinde vize başvurunuzu yapın.

5- Guyana Vize Başvuru Formu

Guyana Vize Başvuru Formunu eksiksiz ve okunaklı bir şekilde doldurun. Sonra diğer evraklarla birlikte bizzat başvurun. Forma ulaşmak için linki tıklayın. << Guyana Vize Başvuru Formu için tıklayınız.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here