Komorlar Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve Nasıl Alınır? sorularına cevap bulmak amacıyla bu yazıyı kaleme aldık. Umarım bu yazı ile kafanızdaki soru işaretleri giderilir.

Güney Afrika’da yer alan Komorlar ya da resmî adıyla Komorlar Birliği, vize isteyen ülkeler grubundadır. Buraya seyahat edecek tüm pasaport sahibi Türk Vatandaşları vizeye tabidir. Vizenizi Komorlar dış temsilciliklerinde alabilirsiniz. Fakat turistik amaçlı girişler için sınır kapısında vize alma şansına sahipsiniz. Şimdi vize için gerekli aşamaları başlıklar halinde size sunmak istiyorum. Şöyle ki;

1- Komorlar Vizesi İçin Gerekli Belgeler

  1. En az 6 aylık geçerlik süresi bulunan pasaport
  2. Vize başvuru Formu
  3. Talep dilekçesi
  4. 2 adet fotoğraf
  5. Nüfus Cüzdanı ve Pasaport fotokopisi
  6. Ticari vizeler için davetiye
  7. Durum belgesini gösteren belgeler
  8. Mesleki durumunu gösteren belgeler

2- Komorlar’ın Türkiye’deki Elçilik ve Konsolosluk Adresleri

No Ülke Konsolosluğu Adres Tel Numarası
1. İstanbul Fahri Konsolosluğu Ayazağa Yolu, Eski Büyükdere Cad., İz Plaza, No:9, 34398, Maslak / İSTANBUL (0212) 365 86 44

3- Komorlar Vize Ücreti Ne Kadar?

Komorlar Vize Ücreti; Vize türü, seyahat süresi ve döneme göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle herhangi bir fiyat vermemiz doğru olmaz gideceğiniz zaman resmi kurumlarda güncel fiyat tablosunu inceleyebilirsiniz.

4- Komorlar Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Komorlar Vizesi ortalama bir hafta içinde hazır olur. Fakat iş yoğunluğuna göre bu süre artıp azalabilir. Size tavsiyem buraya gitmeden en az 10-15 gün öncesinde vize başvurunuzu yapın. Ayrıca Turistik vize için kapıda aynı gün içinde vizenize kavuşabilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here