Kefken Otelleri ve Kefken Otel Fiyatları
Kefken Otelleri ve Kefken Otel Fiyatları

Kefken Otelleri ve Kefken Otel Fiyatları hakkında ayrıntılı ve kafanızdaki sorulara cevap verecek bir yazı kaleme alacağız. Umarım iş ve tatil seyahatinizde size yol arkadaşı olur.

Kefken, Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı bir tatil beldesidir. Kandıra ilçesine yaklaşık 20 km uzaklıkta yer alan turistlik bir beldedir. Kefken, İstanbul’a yakın olmasından dolayı İstanbullular tarafından yoğun ziyaretçi almaktadır. Kefken doğa harikası bir yerdir. Muhteşem plajlara, sahile, tepelere ve doğa harikası oluşumlara sahip olan Kefken özellikle yaz aylarında tatilcilerin vazgeçilmez yerlerindendir. Buraya gelen ziyaretçiler konaklama yönünden pek sıkıntı yaşamazlar. Çünkü burada her bütçeye uygun konaklama bir mekan bulunur. Fakat size tavsiyem buraya gelmeden önce İnternet üzerinde mutlaka rezervasyon yaptırın. Bu şekilde hem işinizi sağlama almış olursunuz. Hem de konaklama yerinizi daha uygun fiyatta bir mekan bulursunuz. Şimdi burada bulanan bazı mekanları size tavsiye etmek istiyorum. Şöyle ki;

Kefken Otelleri ve Kefken Otel Fiyatları

1-Kefken Liman Otel: Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken tatil Köyünde bulunur. Burada konuklarına harika hizmetler sunmaktadır. Denize sıfır bir konumda yer alıp manzaralı odaları ve restoranıyla harika hizmet sunmaktadır.

2-Kervan Pansi̇yon: Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken tatil Köyünde bulunur. Ev konforunda yer alan bu pansiyon konuklarına harika hizmetler sunmaktadır. Buraya yıl boyunca çok sayıda kişi ağırlamaktadır.

3-Kerpe Güneş Apart Otel: Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken tatil Köyünde bulunur. Sahile oldukça yakın bir konumda yer alır. Tesis, 15 Nisan–1 Ekim tarihleri arasında hizmet vermektedir. Otel bünyesinde birçok farklı hizmet vermektedir.

4-Kerpe Gökhan Otel: Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken tatil Köyünde bulunur. Konuklar, bahçede barbekü keyfi yapabilirler. Bunun dışında yine birçok konuklarına hizmet sunmaktadır.

5-Kerpe Değirmen Otel: Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken tatil Köyünde bulunur. Denize oldukça yakın bir konumda yer alır. Yaz sezonunda hizmet veren bu otel her yıl çok sayıda kişi ziyaret etmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz