Moğolistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve Nasıl Alınır? sorularına cevap vermeden önce Moğolistan’a gitmek için vize gerekli midir? sorusuna cevap bulalım. Bu cevap ışığında diğer tüm soru işaretleri giderilecektir.

Doğu ve Orta Asya’da yer alan Moğolistan Vize istemeyen ülkeler grubundadır. Buraya seyahat edecek tüm pasaport sahibi T.C Vatandaşları süresi 30 günü aşamayan ziyaretlerde vizeden muaftır. 30 günden fazla seyahatler için ise vize şartı bulunmaktadır. Bu durumda Ülkemizde bulunan Moğolistan elçilikleriyle iletişime geçmelisiniz.

Moğolistan’ın Türkiye’deki Elçilik ve Konsolosluk Adresleri

No Ülke Konsolosluğu Adres
1. Ankara Büyükelçiliği Levent Cad. Sümbul Sok No:8/1 Levent/İstanbul
2. İstanbul Fahri Konsolosluğu A.Fethi Okyar sk. No.4 Oran Diplomatik Sitesi 06450 Çankaya, Ankara
3. İzmir Fahri Konsolosluğu Atatürk Cad. No:152/608 Konak-İZMİR
4. Antalya Fahri Konsolosluğu Xanadu Resort Hotel,07506 Karadayı/Serik/Antalya
5. Kayseri Fahri Konsolosluğu Gökkent Mahallesi, 1798.Sokak, No.5, P.K.38350 Melikgazi, Kayseri
6. Bursa Fahri Konsolosluğu Yıldırım Alışveriş Merkezi, no. 55 Nilüfer Hatun Caddesi, Ataevler, Nilüfer / Bursa
7. Eskişehir Fahri Konsolosluğu Yenidoğan Mh. Polatalp Sk. No:10 Eskişehir

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here