Tayland Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve Nasıl Alınır?
Tayland Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve Nasıl Alınır?

Tayland Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve Nasıl Alınır? soruları gayet makul olup seyahat severlerin en çok merak ettikleri sorular arasındadır. Bizde edindiğimiz izlenim ve bilgiler ışığında ayrıntılı ve açıklayıcı bir yazı kaleme aldık. Umarım merak ettiğiniz sorulara cevap bulursunuz.

Tayland Nerededir?

Tayland’ın En Popüler 25 Gezilecek Noktası

Tayland’ın En iyi 10 Tatil Köyü

Tayland Başkenti, Şehirleri ve Bölgeleri

Güneydoğu Asya ülkesi olan Tayland’a seyahat etmek için vize şartı aranmıyor. Umuma Mahsus Pasaport sahipleri süresi 30 günü aşmayan ziyaretlerde diğer vize türleri ise süresi 90 günü aşmayan ziyaretlerde vize şartı aranmamaktadır. Tayland kapıda vize uygulaması bulunmaktadır.  Eğer  hava yolu ile giriş yapacaksanız girişte dolduracağınız bir form ile en fazla 30 gün buraya seyahat edebilirsiniz. Bu süreden fazla kalmak istiyorsanız vizenizi 30 günden sonra yenilmeniz gerekir. Her yenilemede 60 gün süre tanınmaktadır. Şimdi ülkemizdeki Tayland elçilik ve konsolosluk adreslerini vermek istiyorum. Şöyle ki;

Tayland’ın Türkiye’deki Elçilik ve Konsolosluk Adresleri

No Ülke Konsolosluğu Adres Tel Numarası
1. Tayland Ankara Büyükelçiliği  Koza Sokak No. 87 06700 Gaziosmanpasa Ankara (0312) 437 43 18
2. Tayland İstanbul Fahri Konsolosluğu Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, Mithat Ulu Ünlü Sk No:16/A, 34394 Şişli/İstanbul (0212) 347 34 57

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here