gezilecekyerlercom
gezilecekyerlercom

Rotterdam Gece Hayatı, Geceleri ve Eğlence hayatı denilince akla ilk olarak Town Hall Meydanı ve Stadhuisplein bölgeleri gelir. Buralarda çok sayıda gece mekanı bulunur. Bu mekanlarda eğlence sabaha kadar kesintisiz devam eder.

Rotterdam, Hollanda’ya bağlı bir şehirdir. Ülkenin güneybatısında bulunur. Nüfus olarak Başkent Amsterdam’dan son en kalabalık ikinci büyük şehridir. Buraya her yıl çok sayıda turist akın etmektedir.

Şehir aynı zamanda bir liman kenttir. Buraya gelen turistler gün içerisinde şehrin kokusunu bolca içine çekip şehirde bulunan harika yerleri gezip tatiline renk katmaktadır. Günün kararması ile birlikte şehir başka bir renge bürünmektedir.

Burada yapılan ışıklandırma sistemi ile şehirde bulunan Kubik evler ve gökdelenler ışık sistemi ile harika bir manzara yaratmaktadır. Hiçbir şey yapmasanız bile bu şehirde manzara seyretmeniz size yetecektir.

Fakat yok ben gece hayatına takılıp hareketli bir gece eğlencesi istiyorum diyorsanız bunun içinde şehirde çok sayıda gece mekanı bulunmaktadır. Şimdi şehirde bulunan gece mekanlarına bakalım. Bu mekanlara gittiğinizde ilginç bir anınız olursa yorum kısmında mutlaka bizimle paylaşın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz