Voyage Otelleri ve Voyage Otel Fiyatları
Voyage Otelleri ve Voyage Otel Fiyatları

Voyage Otelleri ve Voyage Otel Fiyatları ile ilgili ayrıntılı bir yazı kaleme aldık. Umarım bu yazı iş ve turistik amaçlı yaptığınız seyahatlerde size yol arkadaşı olur. Sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarız.

Voyage Otelleri, 1991 yıllında ülkemizin özellikle Akdeniz kıyısında yer alan bazı beldelerinde yapılan şık ve konforlu otel zinciridir. Her yıl çok sayıda kişiyi ağırlayan bu otel zinciri, oldukça cazip bir duruma gelmiştir. Fakat size tavsiyem buraya gelmeden önce İnternet üzerinde rezervasyon yaptırın. Bu şekilde işinizi daha sağlama alırsınız. Şimdi burada yer alan bazı otel önerilerini dile getirmek istiyorum. Şöyle ki;

 Voyage Otelleri ve Voyage Otel Fiyatları

1-Voyage Belek Golf & Spa: Bu tesis, Antlaya’nın Belek ilçesine bağlı İleribaşı beldesinde bulunur. Belek merkeze 2 km, Antalya Havalimanı’na 35 km ve Antalya şehir merkezine 45 km uzaklıkta bulunur. Başta özel plaj alanı ve havuz olmak üzere birçok hizmet olanağı bulunur.  Buraya sevdiklerinizle birlikte gelip harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 400-880 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

2-Titreyengöl Voyage SorgunAntalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bulunur.  Bu tesis, toplam 508 odayla konuklarına harika hizmetler sunmaktadır. Otel bünyesinde birçok farklı hizmet olanağı bulunur. Buraya yolunuz düşerse sevdiklerinizle birlikte harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 300-600 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

3-Voyage Türkbükü: Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Göltürkbükü mevkiinde bulunur. Denize sıfır konumdaki bu tesis, 75 metre uzunluğunda harika bir sahili bulunur. Toplam 200 odasıyla konuklarına harika hizmet olanakları sunmaktadır. Otel bünyesinde huzur ve tatil adına her şey bulabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 250-660 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

4-Voyage Torba: Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı  Torba mevkiinde bulunur.  Bodrum merkeze 6 km uzaklıkta yer alır. Toplam 495 odası bulunur. Burada eşinizle birlikte harika bir balayı tatili yaşayabilirsiniz. Otel bünyesinde çok sayıda hizmet olanağı bulunmaktadır. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 240-650 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

5-Voyage Bodrum: Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı  Bardakçı Koyu’nda yer alan bu otel, Bodrum şehir merkezine oldukça yakın bir konumda yer alır. Tesisin deniz ve doğa manzaralı odaları bulunur. Otel bünyesinde birçok hizmet olanağı bulunmaktadır. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 130-450 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz