İslami Oteller ve Muhafazakar Oteller - İslami Otel Fiyatları
İslami Oteller ve Muhafazakar Oteller - İslami Otel Fiyatları

İslami Oteller ve Muhafazakar Oteller – İslami Otel Fiyatları ile ilgili merak edilen bütün sorulara cevap mahiyetinde bir yazı kaleme aldık. Umarım bu yazı iş ve gezi seyahatlerde size yardımcı olur. Sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarız.

İslami Oteller

Bilindiği üzere Ülkemizin çoğu muhafazakar kesim olup hayatlarını o şekilde devam etmekteler. Bir yere seyahat ettiklerinde ilk olarak konaklama yeri seçerler. Konaklama yeri seçerken özellikle o mekanın alkolsüz olmalarına dikkat ederler. İşte bizde bugün siz değerli okurlarımız için ülkemizde yer alan bazı İslami tarzındaki otelleri önereceğiz. Umarım memnun kalırsınız. İşte o yerler…

5 Yıldızlı İslami Oteller

1-The Qasr Bodrum Halal Resort Otel: Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan Mevkiinde bulunur. Doğa ile iç içe bir konumda yer alan bu otel, denize sıfır bir konumda bulunur. Deniz ve doğa manzaralı odalarında huzurlu bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Tesis bünyesinde birçok farklı hizmet olanağı bulunmaktadır. Bu tesiste  muhafazakar ailelere hizmet veren alkolsüz her şey dahil çalışan bir oteldir.  Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 750-1100 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

2-Adenya Hotel & Resort: Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı  Türker Mevkiinde yer alan bu tesis, 10.000 metrekarelik bir alanda denize sıfır bir konumda kurulmuş olup harika bir oteldir. Otel bünyesinde kadın ve erkekler için ayrı ayrı yüzme havuzları bulunur. Geceleri harika şovlar bulunuyor. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 600-1200 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

3-Selge Beach Resort & Spa: Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side semtinde bulunur. 1997 yıllında hizmette açılan bu tesis, günümüze kadar çok sayıda konuğu memnun bir şekilde misafir etmiştir. Denize oldukça yakın bir konumda bulunur. Bu tesiste eğlence ve gece mekanların sayısı az olup daha çok muhafazakar kesime hitap edilen bir oteldir. Buraya sevdiklerinizle birlikte gelip balayı tatilini veya normal bir tatil yapabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 500-990 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

4-Çam Thermal Resort & Spa: Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Yenice Mahallesinde bulunur. Ankara’nın akciğeri olarak bilinen bu otelde açık ve kapalı havuzlar bulunur. Buraya şifa bulmak için dünyanın her yerinde insanlar akın eder. Tesis alkolsüz olup muhafazakar kesimin rahatlıkla gelip konaklayacağı bir yerdir. Burada konaklamak için gecelik 430-700 TL arasında ücret ödemeniz gerekir. Otel hakkında daha fazla bilgi ve ayrıntı için 0312 442 11 66 numaralı telefonla iletişime geçin.

5-Ramada Resort Kazdağları Thermal Spa: Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinde bulunur. 2015 yıllında 21 odasıyla konuklarını en iyi şekilde ağırlamaktadır. Otel bünyesinde birçok hizmet olanağı bulunmaktadır. Buraya sevdiklerinizle birlikte gelip harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Otel tamamen İslami ölçütlere göre dizayn edilmiş olup bu şekilde hizmet vermektedir. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 360-700 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz