Kızılağaç Otelleri ve Kızılağaç Otel Fiyatları
Kızılağaç Otelleri ve Kızılağaç Otel Fiyatları

Kızılağaç Otelleri ve Kızılağaç Otel Fiyatları ile ilgili ayrıntılı bir yazı kaleme aldık. Umarım bu yazı ile merak ettiğiniz sorulara cevap bulursunuz.

Kızılağaç, Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı bir semttir. Buraya yıl boyunca çok sayıda ziyaretçi gelmektedir. Buraya gelen ziyaretçiler konaklama açısından pek sıkıntı yaşamıyor. Çünkü mahallenin her köşesinde farklı bir konaklama alternatifi bulunur. Şimdi burada yer alan bazı konaklama yerlerini size tavsiye etmek istiyorum. Şöyle ki;

Kızılağaç Otelleri ve Kızılağaç Otel Fiyatları

1-Sunmelia Beach Resort Hotel: Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Kızılağaç Mahallesinde bulunur. Tesis bünyesinde açık ve kapalı havuz bulunur. Bu 5 yıldızlı lük otelde kalmak için gecelik 1390-1600 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

2-Ali Bey Park: Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Kızılağaç mevkiinde bulunur. Tesis bünyesindeki aquaparkı, havuzu, denizi, mini kulübü ve diğer hizmetleriyle konuklarına unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 1000-1050 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

3-Sunis Elita Beach Resort: Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Kızılağaç Mahallesi, Kızılağaç Mevkiinde bulunur. Otelin spasında Türk hamamı, sauna ve fitness salonu bulunur. Burada sevdiklerinizle harika bir tatil keyfi sürebilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik 680-850 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

4-TUI Blue Palm Garden: Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Kızılağaç mevkide bulunur. Denize sıfır bir konumda misafirlerine harika hizmetler sunmaktadır. 4 yıldızlı bu tesiste konaklamak için gecelik 650-750 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

5-Sunrise Resort Hotel: Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side – Kızılağaç mevkiinde yer alır. Denize sıfır bir konumda olup tesise ait harika özel plaj alanı ve yüzme havuzu bulunur. Ayrıca otel bünyesinde SPA merkezi ve gece mekanları bulunur. Buraya sevdiğinizle gelip hayalinizdeki tatil keyfini yaşayabilirsiniz. 5 yıldızlı lüks ve konforlu bu otelde konaklamak için gecelik oda fiyatı 550-950 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz