Bostancı Otelleri ve Bostancı Otel Fiyatları
Bostancı Otelleri ve Bostancı Otel Fiyatları

Bostancı Otelleri ve Bostancı Otel Fiyatları ile ilgili edindiğimiz izlenim ve gözlemler ışığında size ayrıntılı bir yazı sunacağız. Umarım beğenirsiniz. Sorularınız olursa yorum kısmında bizimle paylaşın.

Bostancı, İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı bir beldedir. Bu belde sahilden D-100 Karayolu’na yaklaşık 2 km kadar uzanır. Burada gezilip görülecek çok sayıda turistik mekan bulunur. Bu nedenle yıl boyunca çok sayıda yerli ve yabancı turist akın etmektedir. Buraya gelen turistler konaklama açısından pek sıkıntı yaşamazlar. Çünkü sahil boyunca her bütçeye uygun çok sayıda konaklama yeri bulunur. Tek yapmanız gereken buraya gelmeden önce İnternet üzerinde mutlaka rezervasyon yaptırın. Bu şekilde hem işinizi sağlama alırsınız. Hem de konaklama yerinizi daha uygun fiyatta getirirsiniz. Şimdi burada yer alan bazı konaklama yerlerini size önermek istiyorum. Şöyle ki;

 Bostancı Otelleri ve Bostancı Otel Fiyatları

1-The Green Park Hotel Bostancı: İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı semtinde yer alan bu tesis, Anadolu yakasının ilk 5 yıldızlı otelidir. Toplam 196 odası, 18 toplantı salonu, profesyonel kadrosu ile konuklarına yıl boyunca harika hizmetler sunmaktadır. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 230-500 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

2-Rhiss Hotel Bostancı: Bu otel, İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı semtinde bulunur. Yıl boyunca hizmette açık olan bu tesis, konuklarına harika hizmetler sunmaktadır. Buraya sevdiklerinizle birlikte gelip harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 220-480 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

3-Dedeman Bostancı Hotel: Bu otel, İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı semtinde bulunur. Bu tesis, hem turistik hem de iş amaçlı konaklamalar için oldukça uygun bir yerdir. Otel bünyesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve spor salonu bulunur. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 210-450 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

4-Park Dedeman Bostancı: İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı semtinde bulunur. Otelin bulunduğu alan çok renklidir. Otel bünyesinde konuklarına harika hizmetler sunmaktadır. Birbirinden güzel şık odalarından kalmak için gecelik 200-420 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

Göz at;

  1. Bostancı Gezi Rehberi
  2. Kadıköy Otelleri ve Kadıköy Otel Fiyatları
  3. Kadıköy Gezi Rehberi
  4. Kadıköy Gece Hayatı
  5. İstanbul Gezi Rehberi
  6. İstanbul’da Gezilecek 30 Yer
  7. İstanbul’da gezilecek 10 Yer
  8. İstanbul Gece Hayatı
  9. İstanbul Otelleri ve İstanbul Otel Fiyatları
  10. İstanbul Painball Oyun Alanı Nerede, Nasıl Gidilir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz