Serik Otelleri ve Serik Otel Fiyatları
Serik Otelleri ve Serik Otel Fiyatları

Antalya’nın Serik ilçesinde yer alan Otelleri ve otel fiyatları hakkında edindiğimiz izlenimleri sizinle paylaşmak istiyorum. Sorularınız olursa yorum kısmında bize ulaştırın.

Serik Otelleri

Antalya’ya bağlı bir ilçe olan Serik; Antalya il merkezine 40 km uzaklıkta bulunmaktadır. Deniz kıyısından 7 km içeride olan Serik önemli bir turistlik ilçedir. Serik ilçesi yeşil tabiatı masmavi denizi ile ünlüdür.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist alan Serik ilçesinde çok sayıda tarihi yapı bulunmaktadır. Buraya gelen ziyaretçiler konaklama açısından pek sıkıntı yaşamazlar.

Çünkü burada her bütçeye uygun çok sayıda konaklama alternatifi bulunur. Şimdi burada yer alan bazı otelleri size tavsiye etmek isterim. Şöyle ki;

Göz at ;

  1. Serik Gezilecek Yerler
  2. Serik Nerede, Nerenin İlçesi ve Hangi Bölgede Şehirde
  3. Serik Gece Hayatı
  4. Serik Otelleri
  5. Antalya Gezilecek Yerler
  6. Antalya’da Gezilecek 10 Yer
  7. Antalya Gece Hayatı
  8. Akdeniz Bölgesinde Görülmesi Gereken 10 Yer
  9. Antalya Otelleri ve Antalya Otel Fiyatları
  10. Manavgat Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir
  11. Antalya Hayvanat Bahçesi
  12. Antalya Nerede, Hangi Bölgede ve Nüfusu
  13. Antalya Balayı Otelleri ve Antalya Balayı Otel Fiyatları
  14. Antalya Merkezden Hava alanına nasıl gidilir, ulaşım
  15. Patara Plajı Nerede, Nasıl Gidilir, Giriş Ücreti
  16. Konyaaltı Plajı Nerede, Nasıl Gidilir, Giriş Ücreti
  17. Antalya Paintball Oyun Alanı Nerede, Nasıl Gidilir?
  18. Kaleiçi Otelleri ve Kaleiçi Otel Fiyatları

Serik Otel Fiyatları

1-Adam & Eve Hotel: Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek semti İskele Mevkinde bulunur. Denize sıfır bir konumda yer alan Adam & Eve Hotel, bünyesinde başta havuz ve spa merkezi olmak üzere çok sayıda farklı hizmet bulunur. Buraya sevdiğinizle gelip harika balayı tatili yaşayabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 1500-3000 TL arasında ücret ödemeniz gerekir. Oldukça şık ve konforlu bir mekan olup size harika bir tatil keyfi sunar.

2-Susesi Luxury Resort: Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek semti İskele Mevkinde bulunur. Tesis, muhteşem mimarisi ve göl evleri ile konuklarına harika hizmetler sunmaktadır. Otel bünyesinde eğlence, huzur ve tatil adına ne ararsanız elinizin altında durmaktadır. Hayalinizdeki tatili yaşamak için buraya gelmelisiniz. Burada konaklamak için gecelik oda fiyatı 1100-1850 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

3-Kempinski Hotel The Dome: Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek semtinde bulunur. 157 oda ve 18 villa ile konuklarına hizmet vermektedir. 5 Yıldızlı olan otel bünyesinde Havuzlu villalar ve golf sahaları bulunur. Burada harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Burada konaklamak için gecelik 750-1500 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

4-Regnum Carya Golf & Spa Resort: Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Üçkum Tepesi Mevkiinde bulunur. 5 yıldızlı olan bu otelin gecelik fiyatı yaklaşık olarak 1000-1050 TL arasında değişmektedir. Şık ve konforlu bu mekanda sevdiklerinizle harika bir tatil keyfi sürebilirsiniz.

5-Titanic Deluxe Belek: Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Semti, Üçkum Tepesi Mevkiinde bulunur. Mam ormanının içinde, nehire sıfır konumda bulunur. Tesis bünyesinde 9 adet yüzme havuzu bulunur. Burada konaklamak için gecelik 1000-1050 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

6-Rixos Premium Belek:  Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek semtinde bulunur. Harika iç ve dış deklarasyonu ile konuklarına hizmet vermektedir. Harika bir manzaraya sahip otelin bünyesinde açık ve kapalı havuz bulunur.  Burada konaklamak için gecelik 750-1000 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

7-Limak Hotels Atlantis: Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek-İleribaşı mevkiinde yer alır. Denize sıfır bir konumda yer alıp konuklarına harika hizmetler sunmaktadır. Tesis bünyesinde harika hizmetler yer alır. Buraya sevdiğinizle gelip hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Huzurlu bir tatil için bu mekanı seçebilirsiniz. 5 yıldızlı şık ve konforlu bu otelde konaklamak için gecelik oda fiyatı 600-1100 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

8-Calista Luxury Resort: Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek semtinde bulunur. Denize sıfır bir konumda bulunan bu lüks otel 5 yıldızlı olup geceliği yaklaşık olarak 600-950 TL arasında değişmektedir. Otelde bulunan tesiste sörf ve yelkencilik okulu bulunmaktadır. Bu şık otelde sevdiklerinize unutamayacağınız bir tatil yapabilirsiniz.

9-Limak Arcadia Golf Resort: Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek semti, İskele mevkiinde bulunur. 5 yıldızlı bir tesis olup harika bir manzaraya sahiptir. Burada konaklamak için gecelik 490-930 TL arasında ücret ödemeniz gerekir.

10-Sueno Hotels Golf Belek: Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek semtinde bulunur. Bu otelde 174 oda bulunmaktadır. 5 yıldızlı bu lüks otelin bünyesinde birçok farklı etkinliğe hizmet eden mekanlar bulunur. Bu otelin geceliği yaklaşık olarak 500-550 TL arasında değişmektedir.

Serik Gezi Rehberi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz